Amsterdam,
05
september
2023
|
09:00
Europe/Amsterdam

Arkéa REIM verwerft Laan van Vredenoord 8-24 in Rijswijk

Media Contact: Irene Martini

Arkéa REIM heeft het gebouw aan de Laan van Vredenoord 8-24 in Rijswijk namens het Arkéa REIM Transitions Europe SCPI Fund verworven van M7 Real Estate.

Het object betreft een hoogwaardig en duurzaam kantoorgebouw en beschikt over ca. 5.400 m2 verhuurbare kantoorruimte en 140 parkeerplaatsen verdeeld over het parkeerdek en ondergrondse garage. Het pand is gebouwd in 2008, beschikt over energielabel A en is op dit moment volledig en langjarig verhuurd aan twee huurders. 

Arkéa REIM werd in deze transactie commercieel geadviseerd door CBRE in collegiale samenwerking met Sienna Real Estate. M7 Real Estate werd commercieel geadviseerd door Prime Realty Partners en juridisch bijgestaan door Loyens & Loeff. Arkéa REIM werd juridisch bijgestaan door Greenberg Traurig en technisch geadviseerd door Drees & Sommer.

Boilerplate

Over CBRE Group, Inc.
CBRE Group, Inc. (NYSE:CBRE), een Fortune 500- en S&P 500-bedrijf met het hoofdkantoor in Dallas, is 's werelds grootste advies- en beleggingsbureau voor commercieel vastgoed (in termen van de omzet in 2023). De organisatie heeft meer dan 130.000 werknemers (inclusief werknemers van Turner & Townsend) en bedient klanten in meer dan 100 landen. CBRE biedt strategisch advies en begeleiding bij de aan- en verkoop en aan- en verhuur van vastgoed, corporate services, property-, facility en projectmanagement, taxaties, (her)ontwikkeling, investment management en research & consulting. Bezoek onze websites www.cbre.nl en www.cbre.com.

Gerelateerd nieuws

24
juli
2023
| 15:26 Europe/Amsterdam
Automatiseringsdienst UNO heeft een langjarige huurovereenkomst gesloten met Time Equities voor de huur van circa 940 m² hoogwaardige kantoorruimte en 15 parkeerplaatsen in het SQM kantoorgebouw aan de Einsteinlaan 2-30 in Rijswijk.Het gebouw omvat
16
augustus
2018
| 08:30 Europe/Amsterdam
Inventive Systems B.V., softwareleverancier van ERP-software, is een langjarige verbintenis aangegaan voor de huur van 1.232 m² kantoorruimte in kantoorgebouw De Zuidflank aan de Patrijsweg 4-10 in Rijswijk. Verhuurder van de kantoorruimte is