Den Haag,
14
februari
2019
|
10:37
Europe/Amsterdam

Urban Interest koopt Storq vastgoedportefeuille

Urban Interest koopt de ‘Storq Portefeuille Commercieel’ van Onderlinge ’s-Gravenhage. De vastgoedportefeuille is voor het overgrote deel gelegen in de regio Den Haag. Deze portefeuille kenmerkt zich door het authentieke karakter van de objecten waarvan meer dan de helft een bouwjaar hebben van begin twintigste eeuw.

De Storq portefeuille bestaat uit 5 kantoorvilla’s, 4 winkelcomplexen met bovengelegen woningen, een zorginstelling en 7 studentenwoningen. Een groot deel van de portefeuille bestaat uit monumentale panden. Het totale metrage van alle objecten is ca.10.000 m². CBRE heeft de verkoop namens Onderlinge ’s-Gravenhage begeleid waarbij de afdelingen Capital Markets, Capital Advisors en Development Services betrokken waren.

Krijn Taconis, Urban Interest: “wij zijn zeer verheugd met de aankoop van deze mooie vooroorlogse complexen. De Storq portefeuille is een mooie aanvulling op onze bestaande portefeuille. Urban Interest is continu bezig om haar portefeuille verder uit te breiden en staan dan ook open voor nieuwe proposities”

Over CBRE

CBRE Group, Inc. (NYSE:CBRE), een Fortune 500- en S&P 500-bedrijf met het hoofdkantoor in Los Angeles, is 's werelds grootste advies- en beleggingsbureau voor commercieel vastgoed (in termen van de omzet in 2019). De organisatie heeft meer dan 100.000 medewerkers (exclusief bijkantoren) en adviseert eigenaren, beleggers en gebruikers van vastgoed vanuit meer dan 530 kantoren (exclusief bijkantoren) wereldwijd. CBRE biedt strategisch advies en begeleiding bij de aan- en verkoop en aan- en verhuur van vastgoed, corporate services, property-, facility en project management, taxaties, (her)ontwikkeling, investment management en research & consulting. Bezoek onze websites www.cbre.nl en www.cbre.com.