Amsterdam,
02
februari
2017
|
11:06
Europe/Amsterdam

Vastint verlengt huur in Whitepark te Delft aan BPD

Gebiedsontwikkelaar BPD is met verhuurder Vastint een langjarige verlenging van de huurovereenkomst voor kantoorruimte in Whitepark te Delft overeengekomen. BPD huurt circa 2.500 m² kantoorruimte en een bijbehorend aantal parkeerplaatsen aan de Poortweg 2 in Delft.

BPD beschikt - naast het hoofdkantoor in Hoevelaken - over vier kantoren in de voor hen belangrijkste vier regio’s in Nederland. Vanuit het kantoor in Delft werken zij aan projecten in de regio Zuidwest. BPD is al ruim twintig jaar gevestigd op deze locatie en kiest nu opnieuw voor verlenging vanwege de goede ligging en bereikbaarheid aan de A13 en de ruime parkeervoorzieningen.

Whitepark is een aantal jaren geleden volledig gerenoveerd waarbij veel aandacht is geschonken aan kwaliteit, leefbaarheid en duurzaamheid waardoor een productieve en inspirerende werkomgeving is ontstaan. Hierdoor voldoet het complex nog steeds erg goed aan de wensen en eisen van de huurder.

Vastint heeft de transactie zelf tot stand gebracht. De belangen van BPD zijn in deze heronderhandeling vertegenwoordigd door CBRE.

Over CBRE

CBRE Group, Inc. (NYSE:CBRE), een Fortune 500- en S&P 500-bedrijf met het hoofdkantoor in Los Angeles, is 's werelds grootste advies- en beleggingsbureau voor commercieel vastgoed (in termen van de omzet in 2019). De organisatie heeft meer dan 100.000 medewerkers (exclusief bijkantoren) en adviseert eigenaren, beleggers en gebruikers van vastgoed vanuit meer dan 530 kantoren (exclusief bijkantoren) wereldwijd. CBRE biedt strategisch advies en begeleiding bij de aan- en verkoop en aan- en verhuur van vastgoed, corporate services, property-, facility en project management, taxaties, (her)ontwikkeling, investment management en research & consulting. Bezoek onze websites www.cbre.nl en www.cbre.com.