Amsterdam,
18
mei
2016
|
15:05
Europe/Amsterdam

Volgende vestiging van Søstrene Grene in Den Bosch

De volgende vestiging van Søstrene Grene komt in Den Bosch. De Deense retailer breidt zijn winkel footprint in Nederland in snel tempo uit. April jl. werd de opening van de 5e Nederlandse vestiging in Rotterdam nog aangekondigd. Søstrene Grene is voor de winkel in Den Bosch met verhuurder van Deursen een langjarig huurcontract overeengekomen voor circa 345 m² aan de Orthenstraat 1. Deze vestiging van Søstrene Grene wordt vrijdag 20 mei a.s. geopend.

In 1973 werd Søstrene Grene opgericht in Denemarken. De formule heeft inmiddels diverse winkels in thuisland Denemarken, maar ook in Noorwegen, IJsland, Zweden, Frankrijk, Spanje, Ierland, Engeland en Nederland. In ons land zijn er vestigingen in Groningen, Amsterdam, Den Haag, Zwolle en Rotterdam.

CBRE bracht als exclusieve adviseur van Søstrene Grene de transactie tot stand en zoekt nog naar winkelruimte in onder andere Utrecht, Eindhoven, Amersfoort, Maastricht, Breda, Enschede, Arnhem en Nijmegen.

Over CBRE

CBRE Group, Inc. (NYSE:CBRE), een Fortune 500- en S&P 500-bedrijf met het hoofdkantoor in Los Angeles, is 's werelds grootste advies- en beleggingsbureau voor commercieel vastgoed (in termen van de omzet in 2019). De organisatie heeft meer dan 100.000 medewerkers (exclusief bijkantoren) en adviseert eigenaren, beleggers en gebruikers van vastgoed vanuit meer dan 530 kantoren (exclusief bijkantoren) wereldwijd. CBRE biedt strategisch advies en begeleiding bij de aan- en verkoop en aan- en verhuur van vastgoed, corporate services, property-, facility en project management, taxaties, (her)ontwikkeling, investment management en research & consulting. Bezoek onze websites www.cbre.nl en www.cbre.com.