Amsterdam,
31
maart
2016
|
12:35
Europe/Amsterdam

Wendy Verschoor stapt over naar CBRE

Wendy Verschoor, voorzitter van RICS Nederland, maakt per 1 mei de overstap van Arcadis naar CBRE. Zij wordt Executive Director Client Care & Development en zal eveneens deel gaan uitmaken van het Nederlandse bestuur van de internationale vastgoedadviseur. Dat heeft zij bekendgemaakt tijdens het RICS-gala op 30 maart in Utrecht.

Verschoor is nu werkzaam in de directie van Arcadis als director Buildings Europe North. Daarvoor werkte zij als director real estate advisory bij PwC. Vanuit haar brede belangstelling en passie voor vastgoed bekleedt ze voorts diverse nevenfuncties. Zo is zij sinds 2012 voorzitter van RICS Nederland en doceert zij aan TIAS School for business and society en de Amsterdam School of Real Estate.

Het bestuur van CBRE Nederland bestaat verder uit Marco Hekman, Irene Flotman, Rudolf de Boer en Robert Lodder.

Over CBRE

Over CBRE Group, Inc.
CBRE Group, Inc. (NYSE:CBRE), een Fortune 500- en S&P 500-bedrijf met het hoofdkantoor in Dallas, is 's werelds grootste advies- en beleggingsbureau voor commercieel vastgoed (in termen van de omzet in 2023). De organisatie heeft meer dan 130.000 werknemers (inclusief werknemers van Turner & Townsend) en bedient klanten in meer dan 100 landen. CBRE biedt strategisch advies en begeleiding bij de aan- en verkoop en aan- en verhuur van vastgoed, corporate services, property-, facility en projectmanagement, taxaties, (her)ontwikkeling, investment management en research & consulting. Bezoek onze websites www.cbre.nl en www.cbre.com.