Amsterdam,
10
augustus
2018
|
09:00
Europe/Amsterdam

Zicht B.V. verlengt huur kantoorruimte in Capelle aan den IJssel

Zicht, risico- en verzekeringsadviseurs en Maatschap Walvis Vastgoed zijn een verlenging overeengekomen voor de huur van kantoorruimte in Capelle aan den IJssel. Het betreft circa 1300m² kantooroppervlakte en 80 parkeerplaatsen aan het Rivium Quadrant 241.

Het kantoor is gevestigd in het gebouw ‘De Walvis’, onder de rook van Rotterdam met zicht op de Brienenoordbrug. Doordat het gebouw direct gelegen is aan de A16 is het uitstekend met de auto bereikbaar. Ook het OV biedt goede aansluitingen, met metrostation Capelsebrug op loopafstand. Rivium heeft daarnaast een eigen parkshuttle.

Na deze overeenkomst is er in het gebouw nog circa 400 m² voor verhuur beschikbaar op de begane grond, en zo’n 445 m² op de eerste verdieping.

Huurder Zicht B.V. werd geadviseerd door BASED REAL ESTATE. CBRE begeleidde verhuurder Maatschap Walvis Vastgoed bij de transactie.

Over CBRE

Over CBRE Group, Inc.
CBRE Group, Inc. (NYSE:CBRE), een Fortune 500- en S&P 500-bedrijf met het hoofdkantoor in Dallas, is 's werelds grootste advies- en beleggingsbureau voor commercieel vastgoed (in termen van de omzet in 2023). De organisatie heeft meer dan 130.000 werknemers (inclusief werknemers van Turner & Townsend) en bedient klanten in meer dan 100 landen. CBRE biedt strategisch advies en begeleiding bij de aan- en verkoop en aan- en verhuur van vastgoed, corporate services, property-, facility en projectmanagement, taxaties, (her)ontwikkeling, investment management en research & consulting. Bezoek onze websites www.cbre.nl en www.cbre.com.