Interieurdesign hoofdkantoor ASICS EMEA

Media Contact: Irene Martini

Projectinformatie

In 2019 heeft ASICS haar nieuwe Europese hoofdkantoor in Hoofddorp in gebruik genomen. Het gebouw heeft een unieke uitstraling en zet ASICS op de kaart op het gebied van innovatie en duurzaamheid. In lijn met ASICS’ visie ‘a Sound Mind in a Sound Body’ ontwikkelden Powerhouse Company en CBRE in co-creatie een dynamische, gezonde werkomgeving voor het Japanse merk.

Het nieuwe hoofdkantoor is een showcase voor alle Europese kantoren van ASICS. Het gebouw en de inrichting zijn gebaseerd op de traditionele Japanse architectuur en de visie om een efficiënte, herkenbare en gezonde werkomgeving te creëren.

De glazen showrooms in het midden van het gebouw zorgen ervoor dat bezoekers direct in contact staan met het merk ASICS. Met de juiste balans en grote variatie in type werkplekken faciliteert het kantoor zowel een traditionele kantooromgeving als focusruimtes, open zones en flexibele aanlandplaatsen. Er is een perfecte combinatie in de dynamiek van het gebouw en de rustige uitstraling van het interieur ontstaan. De snelheid van het sportmerk zelf vertaalt zich in de indeling waarbij de vides zorgen voor veel beweging en voor een speelse variatie van de werkvloeren onderling. Het rustige interieur met lichte kleuren en materialen, zoals bamboe en grafische vormgeving op wanden in vergaderruimtes, benadrukt subtiel de Japanse herkomst van het bedrijf.

ASICS is met de inrichting van het nieuwe kantoor haar tijd ruim vooruit. Het merk biedt hier een optimale, gezonde werkomgeving. Onder het motto ‘a Sound Mind in a Sound Body’ worden medewerkers gestimuleerd om een bezoek te brengen aan een van de in-house sportfaciliteiten. Ook de LEED en WELL Gold certificering van het gebouw en het kantoor ondersteunen deze gezonde filosofie.

 

Gebruiksvoorwaarden fotoserie

Logo ASICS: Graag te allen tijde het logo uit deze serie gebruiken, en geen ander logo.

Website: Graag bij plaatsing van de foto's de fotograaf vermelden: Stijnstijl Fotografie. Daarnaast stellen we het op prijs als CBRE genoemd wordt als interieurarchitect.

Social media: Als je foto’s van ASICS op Linkedin, Instagram of andere social media wilt plaatsen, dan kan dit enkel in afstemming met CBRE.

 

Meer informatie

Press release