Amsterdam,
01
juli
2021
|
11:35
Europe/Amsterdam

Jelle Kasteel nieuwe Executive Director Capital Markets Asset Services bij CBRE

Capital Markets-team versterkt door twee benoemingen

Per 1 juli is Jelle Kasteel aangesteld als nieuw sectorhoofd Asset Services binnen het Capital Markets-team van CBRE. Daarnaast is Sebastiaan van Nimwegen onlangs benoemd tot Director binnen het Nederlandse kantorenteam.

Met een uitgebreide achtergrond in asset en portfolio management neemt Kasteel de nodige ervaring mee. De afgelopen zeven jaar heeft hij met zijn bedrijf Castle Real Estate organisaties geadviseerd in het opstellen van hun porfolio strategy en het implementeren ervan. Daarvoor was hij onder andere werkzaam bij CBRE GI, Vesteda & Bouwinvest.

Recent werd Sebastiaan van Nimwegen benoemd tot Director binnen Capital Markets. Hij is verantwoordelijk voor het kantorenteam en neemt zitting in het Management team. Van Nimwegen is ruim acht jaar werkzaam bij CBRE, waarvan de afgelopen zeven jaar binnen Capital Markets.

Erik Langens, Executive Director Capital Markets: “Met de komst van Jelle kunnen wij Asset Services verder uitbouwen en onze klanten nog beter bedienen. De recente benoeming van Sebastiaan zorgt ervoor dat zowel het MT als het kantorenteam op volle kracht is. Met een sterke achtergrond in data levert Sebastiaan veel toegevoegde waarde aan onze dienstverlening. Het team is hiermee helemaal klaar voor de tweede helft van het jaar, waarin we verwachten dat de markt na corona flink zal aantrekken.”