Amsterdam,
04
oktober
2023
|
07:00
Europe/Amsterdam

Just Brands opent winkel in Klanderij

Media Contact: Irene Martini

Kledingwinkel Just Brands breidt in Nederland uit met een nieuwe winkel in winkelcentrum De Klanderij in Enschede. De winkel voor premium jeans en casual herenkleding huurt ca. 416 vierkante meter winkelruimte op de begane grond en eerste verdieping en ligt prominent op de hoek en aan het plein. De kledingzaak wordt naar eigen concept afgebouwd en opent naar verwachting in oktober haar deuren voor winkelpubliek.

Winkelcentrum De Klanderij-Twentec is gelegen in het centrum van Enschede en bestaat uit ca. 30.000 m2 winkelruimte en heeft meer dan 60 winkels. CBRE is verantwoordelijk voor het commerciële en technische beheer van het winkelcentrum.

CBRE adviseerde Union Investment Real Estate GmbH in deze transactie. Brickstone stond huurder Just Brands bij.

Boilerplate

Over CBRE 
CBRE Group, Inc. (NYSE:CBRE), een Fortune 500- en S&P 500-bedrijf met het hoofdkantoor in Dallas, is 's werelds grootste advies- en beleggingsbureau voor commercieel vastgoed (in termen van de omzet in 2022). De organisatie heeft meer dan 115.000 medewerkers (exclusief Turner & Townsend medewerkers) en bedient klanten in meer dan 100 landen. CBRE biedt strategisch advies en begeleiding bij de aan- en verkoop en aan- en verhuur van vastgoed, corporate services, property-, facility en projectmanagement, taxaties, (her)ontwikkeling, investment management en research & consulting. Bezoek onze websites www.cbre.nl en www.cbre.com.

Gerelateerd nieuws

21
januari
2022
| 16:42 Europe/Amsterdam
Union Investment heeft een meerjarige overeenkomst gesloten met feest- en cadeauartikelenwinkel SoLow voor de huur van een prominente hoekunit in winkelcentrum De Klanderij in Enschede. Hiermee draagt De Klanderij bij aan een vernieuwing van het
15
januari
2016
| 11:22 Europe/Amsterdam
Union Investment heeft winkelcentrum De Klanderij in Enschede overgenomen van ASR Dutch Prime Retail Fund. Het winkelcentrum wordt geplaatst in UII Shopping Nr. 1, het institutionele open end fund voor winkelcentra van De Duitse institutionele fund