Amsterdam,
12
januari
2021
|
11:50
Europe/Amsterdam

Laura Seckel nieuw Head of Healthcare bij CBRE

Zorgvastgoedteam CBRE aangesterkt met komst twee nieuwe personen

Per 1 januari is Laura Seckel benoemd als nieuw sectorhoofd zorgvastgoed bij CBRE. Daarnaast is Tom Fasten toegetreden als Senior Consultant. Met deze toevoegingen is team op volle sterkte.

Met een uitgebreide achtergrond in de zorg brengt Laura Seckel de nodige ervaring mee. Eerder heeft Seckel als senior consultant en programmamanager strategie & conceptontwikkeling diverse zorgorganisaties in zowel de ouderenzorg, gehandicaptenzorg en ggz geadviseerd en begeleid bij met name strategische en tactische vastgoedvraagstukken. Ze was onder andere werkzaam bij AAG en Wooninc. 

Ook Senior Consultant Tom Fasten brengt waardevolle ervaring in het team. Hij werkte de afgelopen negen jaar voor een grote zorgorganisatie in de cure sector, waarin hij onder andere verantwoordelijk was voor strategische vastgoedprojecten en aan- en verhuur van vastgoed. 

“We zijn ongelooflijk blij dat Laura het zorgvastgoedteam gaat leiden,” vertelt Pieter Frederix, Executive Director bij CBRE. Met de toevoeging van haar en Tom, beiden met uitgebreide ervaring en grondige kennis van de zorgmarkt, beginnen we dit jaar op volle kracht.”

Laura Seckel, Head of Healthcare bij CBRE: “In de aanloop naar januari en in de afgelopen eerste dagen heb ik me al flink verdiept in de advisering van CBRE. Ik kan niet anders dan zeggen dat ik enorm veel zin heb om samen met het team de handen uit de mouwen te steken en ik ben ervan overtuigd dat we met onze kennis en ervaring in de zorg mooie resultaten gaan neerzetten.”

Zorgvastgoedteam 

Met de nieuwe medewerkers bestaat het sectorteam nu uit negen personen die zich fulltime inzetten voor zorgvastgoed. Hieronder valt een transactieteam dat wordt geleid door Jan Steinebach, een consultancy team onder leiding van Laura Seckel en een taxatieteam onder leiding van Willem Rodermond en Roderick Smorenburg. Deze gevarieerde kennis is voor de zorgsector belangrijk om het optimale financiële en maatschappelijke rendement uit een vastgoedportefeuille te halen. Het team is dagelijks actief voor vele zorginstellingen, woningcorporaties, beleggers en ontwikkelaars in Nederland.

Over CBRE

CBRE Group, Inc. (NYSE:CBRE), een Fortune 500- en S&P 500-bedrijf met het hoofdkantoor in Dallas, is 's werelds grootste advies- en beleggingsbureau voor commercieel vastgoed (in termen van de omzet in 2019). De organisatie heeft meer dan 100.000 medewerkers (exclusief bijkantoren) en adviseert eigenaren, beleggers en gebruikers van vastgoed vanuit meer dan 530 kantoren (exclusief bijkantoren) wereldwijd. CBRE biedt strategisch advies en begeleiding bij de aan- en verkoop en aan- en verhuur van vastgoed, corporate services, property-, facility en project management, taxaties, (her)ontwikkeling, investment management en research & consulting. Bezoek onze websites www.cbre.nl en www.cbre.com.