Rotterdam,
26
april
2019
|
12:08
Europe/Amsterdam

NGT International verlengt huurovereenkomst in Central Post

NGT International B.V., onderdeel van Swisscom AG, kiest opnieuw voor kantoorgebouw Central Post in Rotterdam. De huurovereenkomst met verhuurder Central Post I B.V. is langjarig verlengd. Het gaat om de huur van circa 1.900 m² kantoorruimte en 7 parkeerplaatsen in de ondergelegen parkeergarage.

Richard Willekes, die de huisvestingsbelangen van NGT International behartigde via zijn bedrijf RWRES B.V., geeft aan dat Central Post strategisch het beste aansluit op de ambities en de toekomstige huisvestingsbehoeften van NGT International.

Central Post is één van de bekendste Rotterdamse gebouwen uit de periode van de wederopbouw na de Tweede Wereldoorlog. Het gebouw werd gebouwd in de jaren ’50 en heeft in het verleden dienst gedaan als postsorteercentrum. Van 2007-2009 is het gebouw grondig gerenoveerd en herontwikkeld naar een modern kantoorgebouw met uitstekende parkeervoorzieningen. Kantoorgebouw Central Post is voor 100% verhuurd en is daarmee één van de best functionerende kantoorgebouwen van het Central Business District.

Bij deze verhuurtransactie werd NGT International B.V. geadviseerd door RWRES B.V. Central Post I B.V. werd bijgestaan door CBRE B.V.

Over CBRE

CBRE Group, Inc. (NYSE:CBRE), een Fortune 500- en S&P 500-bedrijf met het hoofdkantoor in Los Angeles, is 's werelds grootste advies- en beleggingsbureau voor commercieel vastgoed (in termen van de omzet in 2019). De organisatie heeft meer dan 100.000 medewerkers (exclusief bijkantoren) en adviseert eigenaren, beleggers en gebruikers van vastgoed vanuit meer dan 530 kantoren (exclusief bijkantoren) wereldwijd. CBRE biedt strategisch advies en begeleiding bij de aan- en verkoop en aan- en verhuur van vastgoed, corporate services, property-, facility en project management, taxaties, (her)ontwikkeling, investment management en research & consulting. Bezoek onze websites www.cbre.nl en www.cbre.com.