Amsterdam,
01
september
2021
|
09:42
Europe/Amsterdam

Team CBRE Den Haag breidt uit met Boudewijn van der Reijden en Tom van Noort

Per 1 september is het team van CBRE in Den Haag versterkt met twee personen: Boudewijn van der Reijden gaat zich als Senior Consultant richten op Investor Leasing en Tom van Noort komt bij het team als Senior Consultant Occupier. Eerder werd al aangekondigd dat Hiddo Kettenis per 1 augustus is aangesteld als City Leader in Den Haag en Michiel Swart als Associate Director.

Beide nieuwe collega’s hebben ruime ervaring in Den Haag. Boudewijn werkte de afgelopen twee jaar voor Cushman & Wakefield in deze regio, waarbij hij zich toelegde op de advisering van zowel gebouweigenaren als gebruikers. Tom komt eveneens over van Cushman & Wakefield, waarbij hij naast Den Haag ook aandacht heeft gehad voor advisering van gebruikers in en om Amsterdam en Rotterdam. Tom zal zich ook in zijn nieuwe rol niet alleen inzetten voor de Haagse regio, maar tevens daarbuiten.

Hiddo Kettenis, City Leader Den Haag: “Fantastisch dat we Tom van Noort en Boudewijn van der Reijden kunnen toevoegen aan ons team. Hiermee breiden we onze aanwezigheid in de regio verder uit, wat past bij ons doel om integrale dienstverlening voor zowel investeerders als eindgebruikers te bieden vanuit ons Haagse kantoor.”