Amsterdam,
12
december
2023
|
13:54
Europe/Amsterdam

TimeEquities verlengt huurovereenkomst in Rietveld Offices Apeldoorn

Media Contact: Irene Martini

TimeEquities heeft de huurovereenkomst voor de verhuur van een kantoorruimte in Rietveld Offices in Apeldoorn verlengd en uitgebreid met circa 1.500 m². Met deze transactie is in totaal circa 4.600 m² kantoorruimte en 70 parkeerplaatsen voor een periode van 8 jaar verhuurd.

Rietveld Offices is gelegen aan Het Rietveld 55-59 in Apeldoorn en heeft een totaal verhuurbare vloeroppervlakte van circa 9.560 m2, verdeeld over de begane grond en vier bovengelegen verdiepingen. Het gebouw is in 2020 volledig gerenoveerd en verduurzaamd en is met deze uitbreiding nagenoeg volledig verhuurd. Tevens is het complex grotendeels voorzien van energielabel A. 

De locatie heeft een uitstekende bereikbaarheid met de auto door de ligging aan de ring van Apeldoorn, op steenworp afstand van de A50. Daarnaast ligt het op loopafstand van station Apeldoorn Oost.

De verhuurder TimeEquities werd geadviseerd door CBRE.

Boilerplate

Over CBRE Group, Inc.
CBRE Group, Inc. (NYSE:CBRE), een Fortune 500- en S&P 500-bedrijf met het hoofdkantoor in Dallas, is 's werelds grootste advies- en beleggingsbureau voor commercieel vastgoed (in termen van de omzet in 2023). De organisatie heeft meer dan 130.000 werknemers (inclusief werknemers van Turner & Townsend) en bedient klanten in meer dan 100 landen. CBRE biedt strategisch advies en begeleiding bij de aan- en verkoop en aan- en verhuur van vastgoed, corporate services, property-, facility en projectmanagement, taxaties, (her)ontwikkeling, investment management en research & consulting. Bezoek onze websites www.cbre.nl en www.cbre.com.

Gerelateerd nieuws

20
juli
2022
| 08:00 Europe/Amsterdam
Kantoorgebouw de Wapenrust in Apeldoorn heeft twee nieuwe huurders aangetrokken. Met de komst van deze huurders is het gebouw nagenoeg volledig verhuurd.Overheidsinstantie Centrum voor Veiligheid en Digitalisering (CVD) en technologiebedrijf Insight
16
december
2021
| 14:30 Europe/Amsterdam
Webshop FuturumShop koopt het winkelobject aan de Hoofdstraat 99-101 in het centrum van Apeldoorn. De winkel heeft een oppervlakte van ruim 311 vierkante meter.FuturumShop is een webshop voor wielrenners, mountainbikers, hardlopers en triatleten. In