Amsterdam,
11
december
2019
|
08:41
Europe/Amsterdam

Hannah Scott wint IWBI Leadership Award 2019

Titel voor tweede jaar op rij naar CBRE’s duurzaamheidsteam

Hannah Scott ontvangt de Leadership Award 2019 van het International WELL Building Institute (IWBI), de organisatie achter de WELL-certificering voor vastgoed. Deze internationale award erkent wereldwijd de leiders in het bevorderen van gezondheid en welzijn van mensen in gebouwen. Hij wordt jaarlijks uitgereikt onder vastgoedexperts die zich inzetten voor het WELL-certificeringsproces.

Hannah, consultant Development Services bij CBRE, heeft uitgebreide internationale ervaring met duurzaamheidsstrategieën voor gebouwen, fondsen en organisaties. Ze maakte begin dit jaar de overstap van CBRE UK. Daar was ze verantwoordelijk voor het ontwikkelen en implementeren van duurzaamheidsstrategieën voor investeerders en eindgebruikers. In haar nieuwe rol bij CBRE Nederland adviseert zij investeerders hoe zij welzijns- en gezondheidsinitiatieven op grote schaal kunnen toepassen binnen hun portfolio’s.

Hannah Scott, consultant Development Services
Geweldig om deze internationale erkenning te krijgen. Mijn teamgenoten en ik zijn er trots op dagelijks mee te helpen aan het gezonder en duurzamer maken van werkomgevingen. Daarbij krijg ik ook bij CBRE Nederland de kans dat voor mooie, gerenommeerde organisaties te doen. Ons groeiende team heeft spannende en ambitieuze plannen voor 2020. We hebben de afgelopen jaren al grote stappen gezet, en gaan nog heel veel moois doen op het vlak van gezondheid en duurzaamheid.
Hannah Scott, consultant Development Services

Opnieuw Award voor CBRE’s duurzaamheidsteam

Vorig jaar won Tim Habraken de Award als eerste Nederlandse duurzaamheidsspecialist. Als Associate Director Sustainability zette hij CBRE’s duurzaamheidsteam op in 2015 en breidde het door de jaren heen uit van 3 naar 8 specialisten. Daarmee biedt het team nu advies op het gebied van ESG-strategie, gebouwcertificeringen, energieprestatieadvies, compliance met regelgeving, energiemonitoring, Reporting en Climate Resilience.

Sterke toename van vraag naar duurzaamheidsadvies

CBRE ziet een sterk groeiende vraag van bedrijven naar duurzaamheidadvies, waarbij het steeds meer onderdeel wordt van hun vastgoedstrategie. Als gevolg daarvan groeide het team snel en werkt het inmiddels veel aan portfolio-brede strategische advisering, waar dat voorheen single assets betroffen.

Dé standaard voor gezonde gebouwen

IWBI is de organisatie achter de WELL-certificering. WELL-certificaten worden wereldwijd erkend als dé standaard voor gezonde gebouwen. Ze kunnen behaald worden door gebouweigenaren en -gebruikers, en geven een onafhankelijke verifiëring van de gezondheidsprestaties van het betreffende gebouw. Om een certificaat te verkrijgen worden gebouwen beoordeeld op diverse elementen, waaronder lucht, water, voeding, licht, beweging, geluid en psyche.

Over CBRE

CBRE Group, Inc. (NYSE:CBRE), een Fortune 500- en S&P 500-bedrijf met het hoofdkantoor in Los Angeles, is 's werelds grootste advies- en beleggingsbureau voor commercieel vastgoed (in termen van de omzet in 2019). De organisatie heeft meer dan 100.000 medewerkers (exclusief bijkantoren) en adviseert eigenaren, beleggers en gebruikers van vastgoed vanuit meer dan 530 kantoren (exclusief bijkantoren) wereldwijd. CBRE biedt strategisch advies en begeleiding bij de aan- en verkoop en aan- en verhuur van vastgoed, corporate services, property-, facility en project management, taxaties, (her)ontwikkeling, investment management en research & consulting. Bezoek onze websites www.cbre.nl en www.cbre.com.