Amsterdam,
21
december
2020
|
11:32
Europe/Amsterdam

DELA Vastgoed verkoopt winkelcomplex aan de Oude Rijn in Leiden

DELA Vastgoed heeft het woning- en winkelcomplex aan Oude Rijn/Hoogstraat in Leiden verkocht aan een particuliere investeerder. Het betreft een iconische plek in Leiden waar de Oude Rijn en Nieuwe Rijn samenkomen. Het complex bestaat uit vijf winkels/horeca units en dertien bovengelegen appartementen. Het totale metrage bedraagt circa 2.160 m². Deze transactie maakt deel uit van een breder verkoopprogramma van DELA Vastgoed.

De verkoper werd commercieel bijgestaan door CBRE en juridisch geadviseerd door Houthoff. Koper werd commercieel geadviseerd door Engelvast.

Over CBRE

CBRE Group, Inc. (NYSE:CBRE), een Fortune 500- en S&P 500-bedrijf met het hoofdkantoor in Dallas, is 's werelds grootste advies- en beleggingsbureau voor commercieel vastgoed (in termen van de omzet in 2019). De organisatie heeft meer dan 100.000 medewerkers (exclusief bijkantoren) en adviseert eigenaren, beleggers en gebruikers van vastgoed vanuit meer dan 530 kantoren (exclusief bijkantoren) wereldwijd. CBRE biedt strategisch advies en begeleiding bij de aan- en verkoop en aan- en verhuur van vastgoed, corporate services, property-, facility en project management, taxaties, (her)ontwikkeling, investment management en research & consulting. Bezoek onze websites www.cbre.nl en www.cbre.com.