Amsterdam,
06
februari
2020
|
14:08
Europe/Amsterdam

Laurens huurt 3.500 m² kantoorruimte in Eastpoint Rotterdam

Op de valreep van 2019 heeft stichting Laurens 3.500 m2 kantoorruimte gehuurd in gebouw ‘Eastpoint’, gelegen aan de G.H. Betzweg 1 in Rotterdam Alexander, naast het gelijknamige treinstation. Laurens voegt op deze nieuwe locatie zeven kantoren samen en heeft zich langjarig gecommitteerd.

Laurens is een van de grootste aanbieders van ouderenzorg in de regio Rotterdam. De stichting wil op haar nieuwe locatie alle ondersteunende afdelingen samenvoegen om zo de onderlinge samenwerking nog efficiënter te laten verlopen. De keuze is op Eastpoint gevallen vanwege de passende uitstraling bij de organisatie.

Eastpoint werd door eigenaar Bryant Park Netherlands Acquisition I B.V. recent grondig gerenoveerd, met als resultaat een modern en fraai kantoorgebouw, dat alle ruimte biedt voor een nieuw en modern werkconcept. Laurens wil hier een functionele werkomgeving creëren die samenwerken stimuleert en daarmee de zorgdiensten van de instelling goed kan ondersteunen. Ook de zeer goede bereikbaarheid voor alle medewerkers was van groot belang bij het maken van deze keuze.

In Rotterdam en omstreken vertrouwen duizenden ouderen dagelijks op de zorg van Laurens. Ruim 6.000 betrokken zorgprofessionals zetten zich hier elke dag voor in. Laurens helpt mensen om zo zelfstandig en betekenisvol mogelijk te leven als zij ouder worden, herstellen van een ziekte, leven met een blijvende beperking of zich bevinden in de laatste levensfase. Op hun eigen manier, in hun eigen omgeving en met zoveel mogelijk gebruik van hun eigen mogelijkheden.

Laurens is er voor ouderen van alle culturen, leeftijden en achtergronden. In het werk staan de wensen en mogelijkheden van de klant centraal. Laurens vraagt hoe de klant gewend is te leven en wat hij of zij daarin het belangrijkste vindt. Daar sluit zij met de zorg op aan. Dat doet Laurens niet alleen, maar samen met de mensen om de klant heen en andere zorgverleners zoals de huisarts, specialist of behandelaar.

Bij de totstandkoming van deze transactie werd Stichting Laurens geadviseerd door CBRE vanuit haar lokale kantoor in Rotterdam. BNP Paribas Real Estate Advisory Netherlands B.V. heeft de verhuurder geadviseerd als asset manager en werd ondersteund door BRiQ real estate als verhurend makelaar, in collegiale samenwerking met De Mik Bedrijfshuivesting en Cushman & Wakefield.

Over CBRE

CBRE Group, Inc. (NYSE:CBRE), een Fortune 500- en S&P 500-bedrijf met het hoofdkantoor in Los Angeles, is 's werelds grootste advies- en beleggingsbureau voor commercieel vastgoed (in termen van de omzet in 2019). De organisatie heeft meer dan 100.000 medewerkers (exclusief bijkantoren) en adviseert eigenaren, beleggers en gebruikers van vastgoed vanuit meer dan 530 kantoren (exclusief bijkantoren) wereldwijd. CBRE biedt strategisch advies en begeleiding bij de aan- en verkoop en aan- en verhuur van vastgoed, corporate services, property-, facility en project management, taxaties, (her)ontwikkeling, investment management en research & consulting. Bezoek onze websites www.cbre.nl en www.cbre.com.