Rotterdam,
10
maart
2020
|
10:29
Europe/Amsterdam

MSC huurt 5.400 m² in Five55 Rotterdam

Mediterranean Shipping Company gaat ruim 5.400 m² huren in Five55, aan de Blaak 555 in Rotterdam. Het bedrijf, de op één na grootste ter wereld in containertransport, heeft hiervoor eind vorig jaar een langjarig huurcontract afgesloten met verhuurder Hummingbird B.V.

Ralf Jacobs, Managing Director MSC vertelt: “Voor ons is dit gebouw een unieke mogelijkheid om voor onze medewerkers een kwaliteitsslag te maken in de werkplek en werkomgeving. Daarnaast vinden we het belangrijk dat we in het centrum van Rotterdam blijven vanwege de voorzieningen en goede bereikbaarheid voor onze medewerkers.”

Five55 is een van de meest markante silhouetten in de Rotterdamse skyline en wordt momenteel volledig gerenoveerd. De kantoorvloeren worden licht en open met een 360 graden uitzicht over de stad. Het gebouw bevindt zich in een bruisende omgeving, vlakbij de Markthal. De locatie is goed bereikbaar met de auto en met het openbaar vervoer. Tramhalte Beurs is om de hoek en station Blaak en Rotterdam CS liggen op loopafstand.

Huurder, Mediterranean Shipping Company B.V., werd in deze transactie geadviseerd door CBRE.

Over CBRE

Over CBRE Group, Inc.
CBRE Group, Inc. (NYSE:CBRE), een Fortune 500- en S&P 500-bedrijf met het hoofdkantoor in Dallas, is 's werelds grootste advies- en beleggingsbureau voor commercieel vastgoed (in termen van de omzet in 2023). De organisatie heeft meer dan 130.000 werknemers (inclusief werknemers van Turner & Townsend) en bedient klanten in meer dan 100 landen. CBRE biedt strategisch advies en begeleiding bij de aan- en verkoop en aan- en verhuur van vastgoed, corporate services, property-, facility en projectmanagement, taxaties, (her)ontwikkeling, investment management en research & consulting. Bezoek onze websites www.cbre.nl en www.cbre.com.