Amsterdam,
12
maart
2020
|
10:27
Europe/Amsterdam

CBRE breidt zorgvastgoedteam uit

CBRE versterkt haar zorgvastgoedteam met drie personen. De uitbreiding is een antwoord op de constante groei van de vastgoedmarkt en de toenemende vraag naar advies op het gebied van dit type vastgoed.

Sinds februari versterkt Susan van der Koppel-Nagelmaeker het team als Senior Consultant. Susan heeft de overstap gemaakt van Syntrus Achmea, waar zij twaalf jaar lang ervaring heeft opgedaan met zorgvastgoed. Zij zal zich met name gaan richten op advies omtrent strategische huisvestingsvraagstukken aan zorginstellingen, beleggers, ontwikkelaars en bouwers. Daarnaast vinden er twee interne aanstellingen plaats. Chantal Hout maakt een overstap van de taxatieafdeling naar het capital markets team voor zorgvastgoed. Ayda Naser Zadeh, voormalig trainee bij CBRE, zal het zorgvastgoedteam gaan ondersteunen op het gebied van taxaties.

Annette van der Poel, Associate Director en leidinggevende van het zorgvastgoedteam: “Met deze uitbreiding hebben we een sterk team staan, dat thuis is op alle vlakken van zorgvastgoed. Hiermee kunnen we op volle kracht de zorgvastgoedmarkt bedienen en voldoen aan de groeiende vraag in deze sector.”

Groei zorgvastgoedteam

Met de nieuwe medewerkers bestaat het team nu uit elf personen die zich fulltime inzetten voor zorgvastgoed plus nog tien personen die hier een substantieel gedeelte van hun tijd aan wijden. CBRE is circa zes jaar geleden gestart met dit team om specifieke kennis aan haar dienstverlening te kunnen toevoegen. Deze kennis is voor de zorgsector belangrijk om het optimale financiële en maatschappelijke rendement uit een vastgoedportefeuille te halen. Het team is dagelijks actief voor vele zorginstellingen, woningcorporaties, beleggers en ontwikkelaars in Nederland.

Recent heeft CBRE de ontwikkelingen in de zorgvastgoedmarkt beschreven in de nieuwste zorgvastgoedspecial.

Over CBRE

Over CBRE Group, Inc.
CBRE Group, Inc. (NYSE:CBRE), een Fortune 500- en S&P 500-bedrijf met het hoofdkantoor in Dallas, is 's werelds grootste advies- en beleggingsbureau voor commercieel vastgoed (in termen van de omzet in 2023). De organisatie heeft meer dan 130.000 werknemers (inclusief werknemers van Turner & Townsend) en bedient klanten in meer dan 100 landen. CBRE biedt strategisch advies en begeleiding bij de aan- en verkoop en aan- en verhuur van vastgoed, corporate services, property-, facility en projectmanagement, taxaties, (her)ontwikkeling, investment management en research & consulting. Bezoek onze websites www.cbre.nl en www.cbre.com.