Apeldoorn,
13
januari
2020
|
10:10
Europe/Amsterdam

UWV betrekt Rietveld Offices

UWV zal in de zomer van 2020 een nieuwe vestiging openen in het kantoorgebouw aan het Rietveld 59 in Apeldoorn. UWV sloot met verhuurder Time Equities een huurovereenkomst af voor ruim 3.000 m² in gebouw C van Rietveld Offices, inclusief 50 parkeerplaatsen op het naastgelegen Maaiveld. Op dit moment is er nog 25% beschikbaar in het kantoorgebouw, aan de start van het verhuurtraject bedroeg de leegstand nog 70%.

Het kantoor wordt momenteel volledig gerenoveerd en krijgt een moderne make-over, waardoor de kantoorruimtes een frisse look en feel krijgen. De huurder en verhuurder zullen het gebouw de komende maanden gezamenlijk verduurzamen naar energielabel A.

De locatie is heeft een uitstekende bereikbaarheid met de auto dankzij de locatie aan de ring van Apeldoorn, op steenworp afstand van de A50. Daarnaast ligt het op loopafstand van station Apeldoorn Oost.

De verhuurder Time Equities werd geadviseerd door CBRE.

Over CBRE

CBRE Group, Inc. (NYSE:CBRE), een Fortune 500- en S&P 500-bedrijf met het hoofdkantoor in Los Angeles, is 's werelds grootste advies- en beleggingsbureau voor commercieel vastgoed (in termen van de omzet in 2019). De organisatie heeft meer dan 100.000 medewerkers (exclusief bijkantoren) en adviseert eigenaren, beleggers en gebruikers van vastgoed vanuit meer dan 530 kantoren (exclusief bijkantoren) wereldwijd. CBRE biedt strategisch advies en begeleiding bij de aan- en verkoop en aan- en verhuur van vastgoed, corporate services, property-, facility en project management, taxaties, (her)ontwikkeling, investment management en research & consulting. Bezoek onze websites www.cbre.nl en www.cbre.com.