Amsterdam,
24
januari
2020
|
12:17
Europe/Amsterdam

Willem Rodermond en Roderick Smorenburg leiden taxatieteam CBRE

Met ingang van 1 januari 2020 zijn Willem Rodermond en Roderick Smorenburg samen verantwoordelijk voor het Valuation and Advisory team van CBRE Nederland. Voorheen werd het team geleid door een driekoppig managementteam waar beiden deel van uitmaakten, voorgezeten door Mark Fidler. Het volledige Valuation and Advisory team bestaat uit vijftig professionals en loopt voorop in de Nederlandse taxatiemarkt, mede door steeds meer data gedreven diensten aan te bieden.

Data en digitale middelen

Het gebruik van data in combinatie met andere digitale middelen die door CBRE worden ontwikkeld past nadrukkelijk in de koers die het team nog meer kracht wil bij zetten.

Willem Rodermond: “Naast dat het gebruik van nieuwe digitale tools en data onze dienstverlening intrinsiek versterkt, merken we ook dat klanten er steeds meer op vertrouwen. Het stelt ons in staat om over de gehele linie van onze dienstverlening nog meer kwaliteit en betrouwbaarheid te brengen. Denk daarbij aan nieuwe manieren van waarderen doormiddel van geavanceerde datagedreven modellen in combinatie met onze marktkennis."

Roderick Smorenburg voegt daaraan toe: “We evolueren van traditioneel taxateur naar waarderingsadviseur waarbij een betrouwbaar taxatierapport slechts een onderdeel is van het aanbod. Denk bijvoorbeeld aan erfpachtadvies, huurprijsherziening, advies bij aankoop van een portefeuille of een bestemmingswisseling.”

Wisseling van de wacht

In de afgelopen decennia is CBRE’s taxatieteam uitgegroeid tot een gewaardeerde en vertrouwde partner in het Nederlandse vastgoed. Mark Fidler werkt al ruim 23 jaar bij CBRE Nederland, waarvan de laatste vijftien jaar als Executive Director van de Valuation and Advisory unit. Bij deze belangrijke mijlpaal heeft hij ervoor gekozen om een nieuwe stap te maken. Hij zet zijn expertise en ambities nu in voor een consultancyfunctie binnen de Nederlandse en Europese CBRE-organisatie.