Eindhoven,
04
februari
2020
|
10:21
Europe/Amsterdam

CBRE Eindhoven verstevigt team om aan toenemende vraag te voldoen

Om de snel toenemende vraag naar gespecialiseerd en integraal vastgoedadvies te faciliteren verwelkomt CBRE Eindhoven een nieuwe expert en vindt er een interne aanstelling plaats. Vanaf medio januari versterkt Sjoerd van Nieuwburg als senior consultant het Industrial & Logistics team voor Zuid-Nederland. CBRE Nederland collega Bart Eerden gaat als senior consultant van start in het team MidCap Investment Properties voor Zuid-Nederland.

Ontwikkeling team Zuid-Nederland

Met het aantrekken van Sjoerd van Nieuwburg en het faciliteren van de doorstroming van Bart Eerden maakt het Eindhovense CBRE-kantoor een belangrijke stap in de ontwikkeling als organisatie. Het team in Eindhoven groeit hiermee naar twaalf experts.

Eric Harmsen, Director CBRE Eindhoven zegt daarover: “Met deze uitbreiding zijn wij in staat onze opdrachtgevers in de markten kantoren, industrieel en logistiek nog beter te bedienen. Onze specialisten vinden zowel met een multidisciplinaire als integrale aanpak een oplossing voor de meest uitdagende klantvragen, op een voor CBRE kenmerkende innovatieve en betrouwbare manier.

Achtergrond

Sjoerd van Nieuwburg (29) maakt de overstap van Colliers en startte medio januari als Senior Consultant in het Industrial & Logistics team voor Zuid-Nederland. Sjoerd heeft zeven jaar bij Colliers Eindhoven gewerkt, eveneens als Senior Consultant. Zijn uitgebreide kennis van de snel groeiende regionale markt verrijkt de lokale Industrial & Logistics-activiteiten van CBRE.

Bart Eerden (31) maakt binnen CBRE de overstap vanuit het Advisory & Transactions Services naar het MidCap Investment Properties-team met een focus op beleggingstransacties in Zuid-Nederland.

Over CBRE

Over CBRE Group, Inc.
CBRE Group, Inc. (NYSE:CBRE), een Fortune 500- en S&P 500-bedrijf met het hoofdkantoor in Dallas, is 's werelds grootste advies- en beleggingsbureau voor commercieel vastgoed (in termen van de omzet in 2023). De organisatie heeft meer dan 130.000 werknemers (inclusief werknemers van Turner & Townsend) en bedient klanten in meer dan 100 landen. CBRE biedt strategisch advies en begeleiding bij de aan- en verkoop en aan- en verhuur van vastgoed, corporate services, property-, facility en projectmanagement, taxaties, (her)ontwikkeling, investment management en research & consulting. Bezoek onze websites www.cbre.nl en www.cbre.com.