Utrecht,
10
december
2020
|
14:53
Europe/Amsterdam

Rubens Capital Partners verkoopt De Wel 34-36 te Hoevelaken

Rubens Capital Partners heeft namens het IBUS Workout Fonds C.V. het pand aan De Wel 34-46 te Hoevelaken verkocht aan Bouw & Ontwikkeling Evert de Lange BV.

Het gebouw ligt op bedrijventerrein Horstbeek aan de A1 en beschikt over 1.449 m² v.v.o. kantoorruimte, 1.636 m² v.v.o. bedrijfsruimte en 43 parkeerplaatsen, met een bezettingsgraad van circa 66%.

De koper, Bouw & Ontwikkeling Evert de Lange BV, werd in deze transactie geadviseerd door CBRE. Rubens Capital Partners werd bijgestaan door JLL.

Over CBRE

CBRE Group, Inc. (NYSE:CBRE), een Fortune 500- en S&P 500-bedrijf met het hoofdkantoor in Dallas, is 's werelds grootste advies- en beleggingsbureau voor commercieel vastgoed (in termen van de omzet in 2019). De organisatie heeft meer dan 100.000 medewerkers (exclusief bijkantoren) en adviseert eigenaren, beleggers en gebruikers van vastgoed vanuit meer dan 530 kantoren (exclusief bijkantoren) wereldwijd. CBRE biedt strategisch advies en begeleiding bij de aan- en verkoop en aan- en verhuur van vastgoed, corporate services, property-, facility en project management, taxaties, (her)ontwikkeling, investment management en research & consulting. Bezoek onze websites www.cbre.nl en www.cbre.com.