Utrecht,
10
december
2020
|
14:53
Europe/Amsterdam

Rubens Capital Partners verkoopt De Wel 34-36 te Hoevelaken

Rubens Capital Partners heeft namens het IBUS Workout Fonds C.V. het pand aan De Wel 34-46 te Hoevelaken verkocht aan Bouw & Ontwikkeling Evert de Lange BV.

Het gebouw ligt op bedrijventerrein Horstbeek aan de A1 en beschikt over 1.449 m² v.v.o. kantoorruimte, 1.636 m² v.v.o. bedrijfsruimte en 43 parkeerplaatsen, met een bezettingsgraad van circa 66%.

De koper, Bouw & Ontwikkeling Evert de Lange BV, werd in deze transactie geadviseerd door CBRE. Rubens Capital Partners werd bijgestaan door JLL.

Over CBRE

Over CBRE Group, Inc.
CBRE Group, Inc. (NYSE:CBRE), een Fortune 500- en S&P 500-bedrijf met het hoofdkantoor in Dallas, is 's werelds grootste advies- en beleggingsbureau voor commercieel vastgoed (in termen van de omzet in 2023). De organisatie heeft meer dan 130.000 werknemers (inclusief werknemers van Turner & Townsend) en bedient klanten in meer dan 100 landen. CBRE biedt strategisch advies en begeleiding bij de aan- en verkoop en aan- en verhuur van vastgoed, corporate services, property-, facility en projectmanagement, taxaties, (her)ontwikkeling, investment management en research & consulting. Bezoek onze websites www.cbre.nl en www.cbre.com.