Utrecht,
20
januari
2020
|
14:43
Europe/Amsterdam

Xerox Nederland huurt 1.850 m² kantoorruimte in De Meern

Met ingang van 1 januari 2020 heeft Xerox Nederland een huurovereenkomst afgesloten voor de derde en vierde verdieping van het kantoorgebouw aan de Rijnzathe 12 in De Meern. In 2019 sloten ook SUZOHAPP Netherlands en PropertyWorks al een huurovereenkomst, voor circa 3.680 m². Met de verhuur aan Xerox Nederland is het afgelopen jaar 85% van het gebouw verhuurd.

Het gebouw is in eigendom van Principal Real Estate en ligt op het bedrijvengebied Oudenrijn, aan de westzijde van Utrecht langs de Rijksweg A12. Het gebouw heeft een totaal metrage van 6.600 m², verdeeld over 7 gebouwlagen. Onder het gebouw bevindt zich een ruime parkeergarage. Op dit moment is er nog 917 m² beschikbaar voor verhuur.

Xerox Nederland is een technologiebedrijf en een van de meest toonaangevende A-merken op het gebied van printing en document solutions en bezit een van de grootste patentportfolio’s op deze terreinen. Het assortiment loopt uiteen van complete hoog-volume productieprinters tot compacte, veelzijdige kantoorprinters die dankzij slimme technologie veel meer bieden dan alleen afdrukken, scannen, kopiëren en faxen.

CBRE bracht de transactie tot stand namens de verhuurder Principal Real Estate, in collegiale samenwerking met Molenbeek Makelaars. Xerox Nederland BV werd geadviseerd door JLL en voor de inrichting door Tetris.

Over CBRE

Over CBRE Group, Inc.
CBRE Group, Inc. (NYSE:CBRE), een Fortune 500- en S&P 500-bedrijf met het hoofdkantoor in Dallas, is 's werelds grootste advies- en beleggingsbureau voor commercieel vastgoed (in termen van de omzet in 2023). De organisatie heeft meer dan 130.000 werknemers (inclusief werknemers van Turner & Townsend) en bedient klanten in meer dan 100 landen. CBRE biedt strategisch advies en begeleiding bij de aan- en verkoop en aan- en verhuur van vastgoed, corporate services, property-, facility en projectmanagement, taxaties, (her)ontwikkeling, investment management en research & consulting. Bezoek onze websites www.cbre.nl en www.cbre.com.